Tag : btc

World Music

Парламентот на Јужна Кореја донесе закон со кој „БТС“ можат да го одложат воениот рок

Filip
Парламент на Јужна Кореја, неделава усвои предлог-закон со кој им се овозможува искучок на членовите...