Tag : bugarija

Магазин

Слушнете ја “Боже чувај ја од зло” отпеана на интересен начин (Видео)

Muzika24
Симпатично, интересно, убаво… едноставно секоја чест. Шестимина млади музичари од соседна Бугарија наречени “Voiceland” во...
Премиера

Промоција на Музика24: Игор Шаревски и Магда – Љубовта е посилна од се (Видео)

Muzika24
Во една од нашите рубрики (На кафе со…) свој удел зема и тој, познатиот македонски...