Tag : celoveceren koncert

Музика на кирилица

Сонот стана реалност, Ѓоко Јовиќ со спектакуларна промоција на 13-ти мај (Видео)

Muzika24
„Господ ги наградува само упорните“ рекле старите во овој случај така е и со познатиот...
Балканленд

“Дубиоза Колектив” гости на 49-та “Гитаријада” во Заечар (Видео)

Muzika24
Босанскиот балкански бенд “Дубиоза Колектив” на иницијатива на Заечар ќе оддржат целовечерен концерт на 49-то...