Tag : citaj muzika

Музика на кирилица

Освен новинарка и пејачка, Валентина Горгиевска Парго стана и актерка

Muzika24
На оваа фотографија веројатно веќе веднаш ја препознавте музичката новинарка Валентина Ѓоргиевска Парго, седната во...