Tag : cmc televizija

Фестивали

Познати изведувачите на 13-то издание на „CMC Festival“

Filip
Ова лето, фестивалот „CMC“ подржан од Калцедонија повторно ги носи најголемите имиња на регионалната музичка...
Балканленд

“Каранфили” на Нивез Целзиус прогласена за песна на годината (Видео)

Muzika24
Со песната “Каранфили”, познатата хрватска пејачка Нивез Целзиус заедно со тамбурашкиот состав “Петица”, вчера вечер...