Tag : corona

Музика на кирилица

Горка вистина на сопругата и братот на младиот саксафонист Атанасовски: Ице почина од системската корона во проклетијава!

Muzika24
“Мојот брат Ице Атанасовски, денес мора да го наречам покоен, а не морав. Немаше да...
Во прв ред

“Битола Отворен Град” оваа година од 3-ти до 5-ми септември

Filip
Познатитот битолски фестивал, “Битола отворен град”, сепак ќе се одржи и оваа година во пандемиски...