Tag : dado topik

Во прв ред

Спектакл во најава: Најголемите балкански и македонски ѕвезди ќе настапат со Камерниот оркестар на Битола

Filip
Камерниот оркестар на Битола најавува вистински спектакл на Ракометното игралиште во Битола на 7-ми, 9-ти...