Tag : dafina stojanovska

Музика на кирилица

Стихови од Тоше на собраниската говорница

Filip
Стихови од песната „Немаш ни благодарам“ искористи пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска. Таа...