Tag : dalibor gosik

Музика на кирилица

Далибор Ѓошиќ ќе промовира видео спот за македонската народна песна “Стамена”

Muzika24
Фолк пејачот Далибор Даки Ѓошиќ ќе го промовира својот втор видео спот од неодамна претставениот...