Tag : Dance Alone

Балканленд

Промовирана македонската евровизиска песна “Dance alone” (Видео)

Filip
Во специјално издание на музичкиот магазин “Стисни Плеј”, МРТ ја промовираше македонската евровизиска песна “Dance...