Tag : dario pankovski

Имам нешто да те прашам

Дарио Панковски: За Нова година се претворам во „мало дете” (Интервју)

Filip
Се ближи крајот на 2020-та, а 2021-ва година е на прагот. Единствениот специјализиран македонски музички...