Tag : debata

Музика на кирилица

ИВАП реагира: 30% од капациетот е понижувачки за уметниците и за организаторите

Filip
Асоцијација на ивент индустријата – ИВАП испрати своја реакција до јавноста и медиумите на протоколот...
Музика на кирилица

ИВАП организира јавна дебата за предизвиците во ивент индустријата

Filip
Асоцијацијата на ивент идустријата – ИВАП организира јавна дебата на 14-ти септември понеделник, со почеток...