Tag : debora kertis

Премиера

Музика во книга: Длабок и интимен биографски портрет на пејачот на „Joy Division“ (Фото)

Filip
„Joy Division“ e со сигурност еден од најпознатите претставници на пост-панк музиката. Групата која беше...