Tag : dedo mraz

Културо

“Музика и танц” новогодишни концерти за деца (Фото)

Muzika24
Како што дознава музичкиот портал Музика24, на 19-ти декември предновогодишно, свои концерти за деца ќе...
Имам нешто да те прашам

Боби Павловски: Божикните празници најмногу ги сакам (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Славка Младеновска: Во 2020-та посакувам повеќе меѓусебна слога и меѓусебно почитување помеѓу македонците (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Јордан Митев: После 15 години музичка кариера, време е фамилијата да се проширува (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствувате секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Вили Котовски: Ќе славам за животот и се она што тој ми го подарил (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Елена Миленковска: Во 2020-та правиме свадба со Гуте и сум многу среќна поради тоа (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Симеон Коруноски: За мене нема поубав подарок од тоа да бидам дома со најблиските (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...