Tag : dejan cukic

Балканленд

Дел од оштетените од приватизацијата на „Југотон“ нема да ја тужат „Кроација рекордс“

Filip
Кога по распадот на Југославија во 1991 година, најголемата дискографска куќа „Југотон“ од Загреб и...