Tag : dejan milicevic

Балканленд

Дејан Милиќевиќ: Ме ограбија во Македонија, останав без ништо

Muzika24
Директорот на фотографија и визуелен уметник, автор на многу мизчки спотови, Дејан Милиќевиќ зборува за...