Tag : dejgidi

Музика на кирилица

„Дејгиди луди млади години“ – нова музичка обработка од Ламбе Алабаковски (Видео)

Muzika24
Ламбе Алабаковски оваа успешна музичка година ја заокружува со својата верзија на една од, како...
Музика на кирилица

Ламбе Алабаковски годинава ја заокружува со новата песна „Дејгиди” (Фото)

Muzika24
Познатиот и популарен македонски поп пејач Ламбе Алабаковски годинава ќе ја заврши успешно, со нова...