Tag : dela od cajakovski

Културо

Македонската Филхармонија ја стартува новата концертна сезона со “Нов почеток”

Muzika24
Со мало доцнење поради исполнување техничко-правни процедури за новиот објект, Македонската филхарминија на 25-ти октомври...