Tag : den na osloboduvanje na gradot

Во прв ред

Општина Куманово ги пренамени парите за концерти за да купи таблети за учениците

Filip
Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски, дал предлог до Советот на Општина Куманово парите кои...
Културо

Награда „8-ми ноември“ за оперската пејачка Елена Голомеова

Filip
Оперската пејачка Елена Голомеова е една од овогодинешните добитници на наградата „8-ми ноември“ од Општина...