Tag : denis dimoski

Имам нешто да те прашам

Денис Димоски: Сакам следната 2022 година да снимам авторска песна (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е роден на 4-ти јуни 1993-та година во еден од најубавите градови во Македонија,...
Музика на кирилица

Aнтониа Гиговска и Денис Димоски се победници на „Кастинг талент шоу“

Filip
Пинковата ѕвездичка Антониа Гиговска и Денис Димоски се победници на “Кастинг талент шоу”, кое во...