Tag : denovi na makedonskata muzika

Културо

Во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“, Македонската филхармонија најавува голем концерт

Muzika24
В четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во...
Во прв ред

Симон Трпчески и пријателите со концерт во Македонска филхармонија на 24-ти ноември

Muzika24
Во организација на Сојузот на композитори на Македонија – СОКОМ, на 24-ти ноември во Големата сала...
Во прв ред

Даутовски концертно ќе го претстави “Апокалиптикум” (Видео)

Muzika24
Во организација на СОКОМ, а во склоб на манифестацијата “Денови на македонската музика”, професорот Драган...