Tag : detska evrovizija

Фестивали

Анастасија, Кристина, Миха и Филип на Детска Евровизија ќе се претстават со „Green forces“

Filip
Претходно овој месец објавивме дека децата од многу популарната емисија „Дајте Музика“ се избрани од...
Фестивали

Децата од „Дајте музика“ се нашите претставници на Детска Евровизија

Filip
На 19-то издание на Јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од мегапопуларниот...
Фестивали

Франција победи, Србија претпоследна на Детска Евровизија (Фото+Видео)

Filip
Вечерва во Варшава, Полска се одржа 19-то издание на Детската Евровизија. Победник е Франција со...