Tag : detski festival

Музика на кирилица

Погледнете: Како изгледала Ноне Неделковска како мала и каде прв пат настапила (Фото+Видео)

Muzika24
Претпоставуваме дека сите повеќе или помалку сите ја познавате некогаш популарната и позната македонска поп...
Covers

Младиот и талентиран битолчанец Мартин Стефановски сними кавер за познат светски хит (Видео)

Muzika24
Младиот и талентиран битолчанец Мартин Стефановски својата љубов кон музиката ја покажува уште од рана...
Во прв ред

“К-Тим” по втор пат ги организира “Распеаните лавчиња” во Карпош (Фото)

Muzika24
И оваа година, исто како и минатата, продукцијата “К-Тим” го организира и комплетно го реализира вториот...