Tag : detski pesni

Фестивали

В сабота во поинакво издание ќе се одбележи 50 години „Златно Славејче“ (Фото)

Filip
Познатиот фестивал на детската песна „Златно Славејче“ оваа година го слави својот голем полувековен јубилеј....