Tag : diamonds voice

Музика на кирилица

Јоце Панов – единствен македонски претставник на “Diamonds Voice” во Чешка

Muzika24
На седмото издание на Македонскиот радиски фестивал – МАРС 2014 кој се одржа на 25-ти...