Tag : dijaspora

Музика на кирилица

Елена Велевска и Душко Горгиевски ја “запалија” Виена (Фото)

Muzika24
Фолк пејачите Елена Велевска и Душко Георгиевски неодамна одржаа спектакуларен концерт на македонската дијаспора во...