Tag : dima

Балканленд

Ја отпеа „Није мене душо убило“, а потоа несреќа му ја сопре кариерата (Фото+Видео)

Filip
Познатиот хит од деведесеттите години „Није мене душо убило“ испеана од Горан Димитријадис – Дима,...