Tag : dino imeri

Културо

„Музика и поезија – вечер со музиката на Шопен“ со пијанистот Дино Имери и маестра Дијана Имери Илкоска 

Muzika24
По блескавите концерти во Лондон, Тбилиси, Загреб и Ленгерих, нашите реномирани уметници, пијанистот Дино Имери...
Културо

Тенорот Благој Нацоски со рецитал во Македонската опера и балет

Muzika24
Нашиот најпознат тенор во светот Благој Нацовски ќе го изведе рециталот “Зимско патување” во Македонската...