Tag : diplomatik bend

Covers

“Дипломатик бенд” со одлична изведба на легендарната “Дајте ми ја” од Гоце Николовски (Видео)

Muzika24
Музичкиот состав “Дипломатик бенд” ја промовираше својата најнова видео колекција сочинета од 17 преработени македонски...