Tag : dizajner

Балканленд

Одкако ја освои Америка со своите уникатни дизајни, младиот охриѓанец најавува музички албум на англиски јазик!

Muzika24
Еден од најуспешните млади македонски дизајнери, охриѓанецот Огнен Трпески кои живее, дипломираше и работи во...