Tag : dolneni

Во прв ред

Фестивалот на народни инструменти и песни “Пеце Атанасовски” одложен за август

Filip
Во низа културни настани и фестивали кои се одлагаат поради пандемијата Ковид-19 и официјално е фестивалот...
Во прв ред

Викеднов ќе се одржи 39-от Фестивал на народни инструменти и песни “Пеце Атанасовски”

Muzika24
На 5, 6, и 7 јули во Прилеп под покровителство на Министерството за култура и...