Tag : domasna estrada

Балканленд

Дали ја препознавате нашата претставничка на Евровизија?

Muzika24
Нашиот евровизиски претставник Тијана Дапчевиќ, далечната 1998-та година настапи на Скопскиот фестивал. За нејзините вокални...