Tag : dragan b.kostic

Музика на кирилица

Познатиот радио водител Драган Б. Костиќ од денес се враќа на радио

Muzika24
На задоволство на публиката која го слуша повеќе од 40 години, легендарниот радио водител Драган...
Имам нешто да те прашам

Згаснуваат “Заборави ако можеш” и “Диско селектор” на Радио 2

Muzika24
На голема жал на неговите верни слушатели и сите оние кои уживаа и се едуцираа...