Tag : dramaticna opera paljaci

Културо

Оперската претстава „Палјачи“ од Руџеро Леонкавало на 23-ти ноември на сцената на МОБ

Muzika24
Драматичната опера „Палјачи“ од италијанскиот композитор Руџеро Леонкавало, ќе се изведе на сцената на Македонската...