Tag : dushi

Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24: Лесен Удар – 7 години скршеното огледало се склопи

Muzika24
После големиот хит “Сафирски прстен” по кој е препознатлив бендот “Лесен Удар”, а како што...