Tag : dzej zi

World Music

Вртоглаво висока сума: Брус Спрингстин е најплатен музичар во 2021 година

Filip
Брус Спрингстин е прогласен за најплатен музичар во 2021 година. Според списанието Rollingstone, тој минатата...