Tag : e ama jas te sakam tebe

Премиера

Празнично, Владо Јаневски промовираше видео за сите заљубени (Видео)

Muzika24
На само неколку дена од добро познатиот празник на вљубените Св. Велентин, познатиот поп пејач...
Премиера

24 Промо: Владо Јаневски – “Е, ама јас те сакам тебе” (Аудио)

Muzika24
По подолг период, познатиот македонски романтичар, Владо Јаневски ја изненадува својата публика со нова песна...