Tag : efto pupinovski

Музика на кирилица

Ефто Пупиновски концертно прославува 40 години од својата кариера

Muzika24
Како што пишува “Вечер”, познатиот македонски фолк пејач Ефто Пупиновски, по повод 40 години од...