Tag : ekskluziven koncert

Во прв ред

Ексклузивно: “Забрањено пушење” во скопскиот ноќен клуб “Social”

Muzika24
Музика24 дознава дека рок групата “Забрањено пушење” ќе гостува во ноќниот скопски клуб “Social” на...