Tag : eksta bend

Музика на кирилица

Во тешка сообраќајна несреќа загина поранешниот член на „Екстра бенд“

Filip
36-годишниот Горан Јосифовски, познат музичар, поранешен член на групата „Екстра бенд” е битолчанецот кој рано...