Tag : elena moshe

Балканленд

Кабаре на „Фолтин“ и Елена Моше на фестивалот „Гола месечина“ (Видео)

Filip
Од вечерва до 3-ти октомври ќе се одржува Фестивалот на комедијата „Гола месечина“, кој е...