Tag : elena petreska

Музика на кирилица

После долги години и Македонија со свое музичко талент шоу (Видео)

Muzika24
Конечно после долго време, музичките таленти од нашата земја ќе имаат можност да се престават...
Имам нешто да те прашам

Елена Петреска: Музичката кариера ја ставам на stand by!

Muzika24
Деновиве главна тема на трачарење и војување на социјалната мрежа facebook е Елена Петревска која...
Имам нешто да те прашам

Елена Петреска Толевска: Ви посакувам позитивни мисли, оти какви ни се мислите таков ни е животот!

Muzika24
Подолго време ја нема на македонската музичка сцена, ја паметиме по многубројните фестивалски хитови и...