Tag : eros ramazzoti

Музика на кирилица

Претседателот Стево Пендаровски се сретна со Ерос Рамацоти (Фото)

Filip
Претседателот на Република Македонија Стево Пендаровски, оствари средба со италијанската ѕвезда Ерос Рамацоти пред неговиот...