Tag : etno fest

Во прв ред

Заврши четвртото издание од Фестивалот на трубите во Пехчево (Фото)

Muzika24
Вчера вечер жири-комисијата по втор пат ја додели златната труба на  дувачкиот оркестар Уска Кан од...