Tag : euforija

Имам нешто да те прашам

Боби Павловски: Божикните празници најмногу ги сакам (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Елена Миленковска: Во 2020-та правиме свадба со Гуте и сум многу среќна поради тоа (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Симеон Коруноски: За мене нема поубав подарок од тоа да бидам дома со најблиските (Фото+Видео)

Muzika24
Музика24: Наближуваат Божиќните празници, како се чувствуваш секогаш кога доаѓа овој период од годината? Дали...
Имам нешто да те прашам

Вања Тодоровска: Во 2020-та сакам пасошот да го користам “на максимум”, а живците “на минимум” (Фото)

Muzika24
Валентина, или како што ја викаат – Вања Тодоровска зад себе има 18 годишно искуство...
Имам нешто да те прашам

Васил Зафирчев: Смислата на Новата година ја гледам во подадената рака на оние на кој им е потребна (Фото)

Muzika24
Тој е мега популарен македонски актер, мултиталентиран уметник, веќе докажан во својата професија, во светот...
Имам нешто да те прашам

Милева Лазова: Во 2020-та година би сакала да се случуваат само убави работи (Фото)

Muzika24
Таа е позната авторка и тв водителка која што секоја недела со своите “Исконски думи”...