Tag : eurovision2021

Фестивали

Кого испраќаме на Избор за песна на Евровизија: Македонец или Бугарин?

Muzika24
Во интервју за “Wiwibloggs”, eвровизиски канал на YouTube, македонскиот претставник на Евровизија, Васил Гаванлиев, кажа...