Tag : evropa

Фестивали

Фестивалот „Таксират“ меѓу десетте најдобри фестивали во Европа

Muzika24
Најценетото признание во светот на музички фестивали „Европски фестивалски награди“ по втор пат оди во...
Фестивали

Уметничкиот директор на “Охрид фест” најавува голем музички спектакл и многу новитети

Muzika24
Уметничкиот директор на овогодинешното издание на “Охрид фест – Охридски Трубадури”, познатиот македонски музичар, композитор и...
Културо

Европски денови на културното наследство 2019

Muzika24
Европските денови на културното наследство претставуваат нajшироко прифатен партиципативен културен настан којшто го споделуваат граѓаните...