Tag : evropski festivali

Музика на кирилица

Бендот на Есма Реџепова на турнеја низ Европа

Muzika24
Бендот на покојната музичка ѕвезда Есма Реџепова, “Esma’s Band Next Generation” продолжува со настапи после...