Tag : evroviziski klub ogae

Фестивали

6 ОГАЕ евровизиски клубови ги објавија резултатите: 0 поени за Васил Гарванлиев

Filip
Евровизиските клубови од организацијата ОГАЕ периодов гласаат со цел да го изберат фаворитот на ОГАЕ...
Музика на кирилица

Тина Мицковска: Патриотски да навиваме за Македонија и да се гордееме со сите кои не преставуваат надвор од земјата

Muzika24
Тина Мицковска, ПР,  член на евровизискиот клуб ОГАЕ и поранешен член на македонското евровизиско жири,...