Tag : exit festival

Фестивали

Џон Њуман и Бурак Јетер со Констракта пристигнуваат на „Егзит“ спектаклот во Струмица, влезот слободен!

Muzika24
На второто издание на „Get EXITed“ настанот во Градскиот парк во Струмица на 7-ми септември...